Perşembe, Temmuz 4, 2024
Ana Sayfaimd@t HaberHp Server Sunucu

Hp Server Sunucu

Ara kat kullanılıyorsa ek 4 M.2 NVMe ile Bilgi Depolama Miktarı 4 M.2 NVMe Standardı (isteğe bağlı)

Mekanik ve güç Güç seçenekleri 1500W 264VAC veya 1500W 48VDC’dir.

Çevre, darbe ve oy 0-55C Ortam Çalışma Sıcaklığı (en yüksek vatlı CP

HP'nin Yeni 3TB RAM'li İş İstasyonu Z8 ile Tanışın!

U’lara uygulanan limitler için Hızlı Belirtimlere bakın)

Yerleşik G/Ç 1 yarım yükseklikte yarım uzunlukta (düşük profilli) PCIe Gen4 Yuvası

Genişletme yuvalarıOCP3.0 Right Riser

Garanti 3/3/3 Sunucu garantisi, üç yıl parça, üç yıl işçilik, üç yıl yerinde destek garantisini içerir. Dünya çapında sınırlı garanti ve teknik desteğe ilişkin ek bilgiler şu adreste bulunabilir: https://h20564.www2.hpe.com/hpsc/wc/public/home. Ürününüz için ek HPE desteği ve hizmet kapsamı yerel olarak satın alınabilir. Hizmet yükseltmelerinin kullanılabilirliği ve bu hizmet yükseltmelerinin maliyeti hakkında bilgi için, bkz. hpe.com/services/support.

Ağırlık (İngiliz ölçü standardı)8.0 to 8.5 lb, depending on the configuration

Ağırlık (metrik)3.6 to 3.9 kg, depending on the configuration

Ürün boyutları (İngiliz ölçü standardı) (H x B x T)3.28 x 8.39 x 14.3 in

Ürün boyutları (metrik) (H x B x T)8.33 x 21.30 x 34.93 cm

Intel ve Intel Xeon, Intel Corporati

Kamu Sektörü, Savunma, Perakende ve Daha Fazlasında Sağlamlaştırılmış Uç Ortamlarında Daha İyi Performans

3. Nesil Intel Xeon Ölçeklenebilir işlemci ailesinden yararlanan HPE Edgeline e920 Sunucu Kartları, sağlamlaştırılmış ortamlar için geliştirilmiş yüksek performanslı bir sistem sağlar. Ek PCIe şeritleri, güçlü GPU’lar ve hızlandırıcılar dahil bir dizi G/Ç seçeneğini etkinleştirdi.

Boyut, ağırlık ve güç kısıtlamalı ortamlarda performans gösterirken katı uyumluluk standartlarını aşacak şekilde tasarlanmıştır. M.2 NVMe SED depolama gibi seçenekler, 0°C ila 55°C çalışma sıcaklığı aralığının ve yüksek performanslı bir bilgi işlem çözümünün etkinleştirilmesine yardımcı olur.

Tam Özellikli Bir Yığınla Kutudan Çıktığı andan itibaren Geliştirilmiş Müşteri Başarısı

HPE Edgeline e920 Sunucu Kartı, 1U, yarı genişlikli form faktöründe bilgi işlem yoğunluğu sağlar. HPE Edgeline e920d (bu sunucu blade’inin 2U çeşidi) ile birlikte bu blade’ler, GPU’lar, ağ iletişimi, depolama ve yazılım dahil olmak üzere uç kullanım durumlarını etkinleştirmek için desteklenen seçeneklerden oluşan eksiksiz bir paket sunar.

İçeri kayar, dışarı kayar modüler bir mimari, yükseltmeleri ve servis işlemlerini bir esinti haline getirir. Tüm nesil sunucu blade’leri, HPE Edgeline EL8000 Converged Edge System ile tam uyumludur ve iki uygulamayı yan yana çalıştırmayı veya mevcut bir blade sisteminden yükseltmeyi kolaylaştırır.

Uçta Gelişmiş Yönetilebilirlik ve Güvenlik

HPE iLO 5 ve HPE Silicon Root of Trust içeren HPE Edgeline e920 Sunucu Blade’leri, görev açısından kritik uç ortamlarında riski azaltır. HPE iLO 5 özelliğinden yararlanarak, gelişmiş güvenlik özellikleriyle sisteminizi sistem durumu izleme ve ürün yazılımı yönetimi ile yönetmek kolaydır.

Veri merkezinin dışında genişleyen bir ortama sahip olan Hewlett Packard Enterprise yönetilebilirlik sistemleri, daha az geleneksel BT becerisi gerektirir, bu da, şirketinizin tüm konumlardan sistemleri güncelleme, yapılandırma ve izleme becerisini geliştirir.

 

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments